Heellou!! :)

Nonniin, onpas ollut taas viikonloppu, molemmat lapset on kipeinä, voi mun reppanoita :(
Onneksi mulla on ihana äiti joka auttoi paljon antamalla mun nukkua päikkärit! Jei!!

Sain jouluikkunankin valmiiksi, siitä tuli AIVAN MAHTAVA! Vaikka työläs se kyllä oli. mutta nyt on ihania valkosella jollain lumisprayllä tehtyjä tähtiä ja lumihankia ikkunassa, niin ja lumisadetta ja tonttujakin löytyy. :)  
Nyt kun joulukuu tulee päivä päivältä lähemmäksi, alkaa fiilis kohota aina vaan korkeammalle :)
Kohta meidän koti täyttyy tontuista, joululauluista, pipareista, joulutortuista ja suklaakalentereista naminamnam!
ja Hoo!! sit on luntakin ainakin toivottavasti, eihän pukki muuten pääse tulemaan.
Lasten kautta joulu on aina vaan yhtä ihanaa aikaa, lapset jännittää ja jopa käyttäytyvät useimmiten nätisti, kunhan vain muistuttaa että tontut tekevät listaa joulupukille.

Elisa näki viime vuonna paljon tonttuja ikkunoista, moneen moneen kertaan, kuultiinkin niiden tonttujen liikkuvan ulkona(hihi :D sainpas huijattua hiukkasen tyttöä, kilistin kulkusta housujen taskussa).
Uskomaton asia, kuinka hyvä mielikuvitus lapsella voi olla, ihanaa seurata joka vuosi lapsen kehitystä, vieläköhän se joulupukki saadaan pysymään salassa???
Ettei vaan lapsien äitiäkin vähän jännittäis mitä se pukki oikeen säkissään tuo??
Hmm... Toivottavasti ainakin uuden pipon, mun vanha pipo kun on johonkin hävinnyt :(

Tää ois Danielin ensimmäinen joulu, vierastetaan pukkia, eikä saada edes joulukalenteria vielä... mitähän siihen keksisi korvikkeeksi?
No jokatapauksessa saadaan lahjoja ja iso poikahan Daniel on jo silloin, saa siis jo vähän maistella jouluruokaakin :) Sekin on toosi iso NAM!
Se taitaakin olla lapsille kaikkein tärkeintä, perhe, lahjat ja hyvä ruoka :D
Taitaa se olla myös mulle.

Pian täytyisi sitten alkaa päättämään että mitä ihmettä mä tälle olkkarille oikein ennen joulukuuta teen... Jospa kirpparilta löytyis punaset verhot edes... hmm...
eipä tälle paljoa muuta oikein ole tehtävissä kun vähän jouluvaloja, joku ihanan allergisoiva kukka ja punaset verhot... saas nyt nähdä.
Tosin myls pinkki joulu vois olla hyvinkin kiinnostava nähdä joskus... aina on vaan punasta, valkosta ja vihreetä, miksi ihmeessä ei vois olla vaikka lilaa tai pinkkiä?? :)
mun mielestä ainakin lila sopii ihan joka paikkaan :D kaunis väri heart

No mutta, joulukuu lähestyy hitaasti mutta varmasti, koitetaan siihen asti pärjätä täällä missä nurmikko paistaa kun viimesetkin lumenrippeet sulivat vesisateessa pois! Niiin ärsyttävää.... Höh.

Jaa, mutta, kello taas näyttää olevan hiukkasen liian paljon, aamulla aikainen herätys, mummi tulee hakemaan meidät lääkärin ja apteekin kautta kauppaan, täytyy varautua, jos vaikka itsekkin sairastuu niin voi viettää rauhaisaa flunssaviikkoa sitten kotona (justjoo! se onkin tosi rauhaisa, kun lapset on siinä vaiheessa jo terveitä kun itselle se flunssa iskee, eipähän ainakaan tarvitse sitten kauppaan lähteä)
Mut kyllähän joku voi niin ehkä vaikka uskoakkin, oma pääkoppa vaan ei pysty siihen uskomaan :D

Kauniita unia, (prinsseille) traktoreita ja junia, (prinsessoille) prinssien kuvia :)